Zlaté dětské náušnice ve tvaru slzy Cinderella

I slzy mohou být krásné. Slzy štěstí jsou slzami, které jsou velmi výjimečné a na něž se těžko zapomíná. Máte narození holčičky, jež vnesla do vašeho života radost, spojené také se slzami štěstí? Darujte jí půvabné náušničky ve tvaru slziček, které se stanou ozdobou a připomínkou výjimečného dne.

Vyberte si typ kovu

Další drahokamy

  • Doživotní záruka
  • 60 dní na vrácení zboží
    Personalizovaný produkt
  • Doprava zdarma
  • Luxusní krabička

Detailní popis

Detaily o šperku

Detaily o osazeném drahokamu

Šperk vám vyrobíme a doručíme do 3 - 4 týdnů.Potřebujete objednávku dříve? Kontaktujte nás. S expresní výrobou může být spojený poplatek.   Potřebujete šperk v konkrétním termínu a chcete mít jistotu? Při standardní výrobě 3 - 4 týdny vám za expres poplatek zaručíme termín dodání do 7 - 10 pracovních dní. Zvolte si nyní expres výrobu.

Co o nás říkají zákazníci Co o nás říkají zákazníci

  • Velmi oceňuji komunikaci se zákazníkem, snahu vyjít vstříc například ohledně termínu doručení a také pěkné balení a drobný dáreček v zásilce.

    Hanka H., 28.10.2023

  • Jsem velice spokojen. Nemá smysl chodit po dalších obchodech. Přátelský a vstřícný personál, pokud nějaké zboží např. chybí, dostanete lepší za stejnou cenu.

    Pirat, 25.8.2023

Můžete se na nás spolehnout

Roztomilé dětské náušnice s motivem mašle

Stylová od narození

Už máte vybrané první náušničky pro svoji princeznu? Dětské náušnice jsou jedním z nejkrásnějších dárků k narození i pozdějším narozeninám všech holčiček. Tak s nadšením do výběru. A pokud jste delegovali tento úkol na příbuzné, i tak je odkažte k nám. U nás v Eppi se neztratí a styl vaší dcerky je zaručen už od narození.

Zlaté dětské náušnice s bílým opálem

“To jsou moje náušničky!”

No jistě, vždyť má na nich svoje písmenko. Chtěli byste náušnice holčičky doplnit něčím zajímavým? Vsadíme do nich drahokam v její oblíbené barvě nebo upravíme zapínání vaší malé princezně přímo na míru. Milujeme tvořit personalizované šperky. Vždyť jsou pro někoho speciálního.

Okouzlující dětské náušnice s motivem srdce a diamanty

Bezpečnost dětí na prvním místě

Bojíte se alergické reakce na kov v dětském oušku? To nejkvalitnější žluté, bílé i růžové zlato, které používáme k výrobě dětských náušnic, vám nic takového nedovolí. V kombinaci se spolehlivým zapínáním nemusíte mít strach o zdraví vaší princezny ani o její náušnice. Přijďte k nám do showroomu vyzkoušet zapínání, které vašemu děvčátku bude vyhovovat.

Podobné produkty

  • Jemné dětské náušnice s topazy a diamanty Belle

      Jemné dětské náušnice s topazy a diamanty Belle

    • Zlaté dětské náušnice s diamanty Jasmine

        Zlaté dětské náušnice s diamanty Jasmine

      • Zlaté dětské náušnice se srdíčky Angie

        Zlaté dětské náušnice se srdíčky Angie

      Doživotní záruka

      Doprava zdarma

      Luxusní balení

      60denní záruka vrácení peněz