Objevte svět šperků v barvě Peach Fuzz, která jen tak nevyjde z módy

Peach Fuzz. Tak zní jméno odstínu, co střídá Viva Magentu na pomyslném trůnu barev. A jelikož máme silné tušení, že s námi zůstane ještě mnohem déle než příštích dvanáct měsíců, připravili jsme pro vás tento článek, ve kterém se o Peach Fuzz dozvíte úplně všechno!

Éra Peach Fuzz přichází…

… a přináší nadčasový odstín, který přesahuje všechny sezónní trendy, přináší teplý dotek slunce, hravost a chuť do života v každém ročním období. Tahle světle oranžová barva, ve které se snoubí šťavnaté tóny broskví a doteky korálů, vznikla spojením bílé, žluté a červené. Výsledkem je osvěžující a energii obnovující „barevný drink“, který vás nadchne svým optimismem i schopností navodit pocit klidu a podnítit kreativitu.

„Při hledání odstínu, který by odrážel naši vrozenou touhu po blízkosti a spojení, jsme zvolili barvu, která vyzařuje teplo a moderní eleganci. Odstín, který přináší pocit laskavosti a něhy, sděluje poselství péče a sdílení a bez námahy spojuje mladistvé s nadčasovým,“ uvádí výkonná ředitelka společnosti Pantone Color Institute Leatrice Eiseman.
Jedinečný prsten s měsíčním kamenem a moissanity Anita
Unikátní prsten, který zaujme především půvabnými barevnými odlesky bílého měsíčního kamene.

Čtvero ročních období v jednom odstínu

Peach Fuzz je optimistka každým coulem. Je plná slunce, se kterým sdílí symboliku životního cyklu, znovuzrození, zdraví i vitality. A stejně jako tato hvězda v centru Sluneční soustavy, i Peach Fuzz se stane vaším celoročním průvodcem a nositelem světla. Z každého ročního období si bere to nejlepší a všem, kteří se obávají nejasné budoucnosti, dává naději a příslib lepších zítřků.

Na jaře září v rozkvetlých ovocných sadech, během letních měsíců se ukrývá ve sluncem políbených broskvích, najdete ji v kouzelně zbarveném podzimním listí i v jiskřivých okamžicích zimních oslav. Svou schopností podněcovat radost a vzrušení ze všeho nového aspiruje na barvu, jež může pomoci zahojit celý svět.

Zásnubní prsten s broskvovým diamantem
Výjimečný zásnubní prsten, který vás nadchne oslnivým třpytem i udržitelnými materiály.
Jedinečný zásnubní prsten s jahodovým achátem
Jedinečný prsten s jahodovým achátem a postranními diamanty, které propůjčují šperku žádoucí jiskru.

Účinky Peach Fuzz

Vše, čím se obklopujeme, na nás působí – barvy nevyjímaje. Ostatně vlivem nejrůznějších barevných odstínů na lidský organismus se věnuje psychologie barev. Přečtěte si, jaké emoce a prožitky v nás vyvolává Peach Fuzz z hlediska této disciplíny:

  • Teplo a radost: Šťavnatý broskvový odstín připomíná bezstarostné okamžiky zalité sluncem, což jsou vzpomínky, které přinášejí blaženost i do těch nejděsivějších dnů.

    • Kreativita a inspirace: Čilá energie Peach Fuzz rozvíjí kreativitu a inspiraci, čímž napomáhá inovativnímu myšlení.

      • Optimismus: Tahle barva přímo srší pozitivní energií, díky čemuž zlepšuje náladu a navozuje pocity naděje v lepší zítřky.

      • Růst a vitalita: Peach Fuzz, jejíž název lze do češtiny přeložit jako „broskvové chmýří“, evokuje bohatou úrodu čerstvého ovoce, které nám dodává vitamíny a činí nás zdravějšími.

Stříbrné náušnice s růženíny
Decentní náušnice s růženíny v romantickém, světle růžovém odstínu.
Cluster náhrdelník s drahokamy
Krásný doplněk v pastelových barvách, který rozzáří všechny outfity.

Šperky v barvě Peach Fuzz jsou ideální pro každou příležitost

Obohaťte vaši šperkovnici nadčasovým klenotem s drahokamy v okouzlujícím odstínu Peach Fuzz, který bude vaším věrným společníkem během všedních dní i slavnostních událostí – ať je léto nebo zima.

  • Dokonalou ukázkou Peach Fuzz kamene je broskvově oranžová varianta morganitu, která vynikne v něžných marquise špercích nebo romantických zásnubních prstenech. S morganitovými šperky se zkrátka budete cítit zářivě a radostně během celého roku. Podobným kouzlem se pyšní i šperky s růženíny či jahodovými acháty.

    • Pozitivní energií nabitou náruč nabízejí také jantary, broskvové perly či měsíční kameny, které představují sofistikovaně elegantní variantu Peach Fuzz, co ladí se všemi odstíny pleti.

      • Ačkoli safír pravděpodobně znáte v královsky modré podobě, opál jako bílý s duhovými odlesky a korál zase sytě červený, i tato trojice kamenů je k dispozici v jedinečném odstínu, který je naplněný pohodou a hřejivým pocitem.

      • A rozhodně nesmíme zapomenout ani na barevné diamanty, které odstín Peach Fuzz povyšuje na úplně nový level dokonalosti – ať už se jedná o přírodní, lab-grown nebo salt and pepper diamanty.
Zásnubní prsten s růžovým diamantem
Moderní zářivý prsten z recyklovaného kovu, který rozhodně neunikne ničí pozornosti.

Jiskřivá barva, která se báječně kombinuje a sluší všem

Šperky v barvě Peach Fuzz září samy o sobě, ale současně jsou přímo stvořené ke stále aktuálnímu vrstvení a kombinování. A se kterými kousky jí to ladí nejvíce?

Minimalistické stříbrné náušnice s morganity
Marquise náušnice v různých barvách se skvěle hodí k vrstvení.
      • Naší broskvové krásce to extrémně sluší se sytě fialovou, proto ji neváhejte doplnit ametystovými šperky. A pokud se nebojíte výrazných barevných kombinací a máte doma nějaký Viva Magenta kousek s karmínově červeným drahokamem, dejte tomuto spojení šanci a uvidíte, že sklidíte obdiv okolí.

      • Peach Fuzz si úžasně rozumí s průzračnými diamanty, protože krásně umocňují její jiskru. To perfektně ilustrují zásnubní prsteny s morganitem, fancy pink nebo broskvovým lab-grown diamantem, jejichž postranní kameny tvoří právě čiré diamanty v přírodní či laboratorně vytvořené verzi.

      • A konečně – stejně jako se hodí pro každý tón pleti, Peach Fuzz vypadá naprosto fantasticky se žlutým, růžovým i bílým odstínem zlata.

        Peach Fuzz šperky představují mnohem víc než jen trendy doplňky. Jsou to nadčasové kousky, které se stanou základní výbavou vaší šperkovnice a zahalí vás do hřejivého zlatavého objetí od jara do zimy. To zní lákavě, že?

  • Zlatý přívěsek s broskvovým měsíčním kamenem Azalea
    Zlatý přívěsek s broskvovým měsíčním kamenem Azalea
  • Minimalistické stříbrné náušnice s morganity Andine
    Minimalistické stříbrné náušnice s morganity Andine
  • Jedinečný prsten s jahodovým achátem Kettil
    Jedinečný prsten s jahodovým achátem Kettil
  • Cluster náhrdelník s drahokamy Kianna
    Cluster náhrdelník s drahokamy Kianna
  • Zlaté napichovací náušnice s turmalíny Ally
    Zlaté napichovací náušnice s turmalíny Ally

Šperky v barvě Peach Fuzz

Newsletter

Kromě článků nabízíme i spoustu akcí, slev a soutěží.

Chcete o nich vědět jako první? Stačí se přihlásit k našemu newsletteru.

Emailovou adresu jste nezadali správně.

Musíte souhlasit se s podmínkami.

Témata, o kterých píšeme

  • Číst toto téma

    Vše o špercích

  • Číst toto téma

    Lifestyle

  • Číst toto téma

    Zásnuby

  • Číst toto téma

    Svatba

  • Číst toto téma

    Jak na dárky