Šperky roku 2021 aneb aktuální módní trendy

Rok 2021 se chýlí ke svému konci a my bychom se rádi ohlédli za letošními, ale stále aktuálními módními trendy. A netýkají se ničeho jiného než šperků, v těch se totiž vyznáme dokonale. Zajímá vás, jaké třpytivé doplňky vybrali přední návrháři pro tento rok? Pojďte se s námi na ně podívat a přineste kousek inspirace i do svých šperkovnic.

Jen stříbrná to může být

Na vědomí se dává, že se šperky ze stříbra znovu vrací na výsluní. Stříbrná dodá šmrnc nejen vašemu outfitu na večírku, ale i v případě, že pracujete z domu a kolegové při videohovorech vidí jen horní část vašeho těla. To sice neznamená, že byste měly dát sbohem zlatu, ale stříbro je tento rok sázka na jistotu. Volbou stříbrných náhrdelníků nebo náušnic nešlápnete vedle, ani pokud se vydáte na fashion week do New Yorku. Objektivy fotoaparátů se o vás poperou!

Stříbrné šperky

Perlám prostě nejde odolat

Perly jsou ve světě šperků nestárnoucí stálicí. A není divu. Jejich zrod začíná pouhým zrnkem písku a končí hebkou perleťovou hmotou, kterou vaším prostřednictvím můžete světu vystavit na odiv. V tomto roce sáhněte po mohutných a barokních perlách. Barokní perly jsou lákavé díky svým nepravidelným tvarům, které působí přirozeně a nadčasově. Nebraňte se ani vrstvení a omotání šňůry perel kolem krku nebo zápěstí. Tento zázrak přírody vynikne i v kombinaci s kovem jako přívěsek.

Perlový náhrdelník

S masivními šperky ohromíte

Svou krásu podtrhnete, nebo spíše zvýrazníte s masivními šperky. Bude vám k tomu stačit jediný doplněk, ale meze se nekladou ani jejich kombinování. Nemusíte se proto bát trendu posledních let, vrstvení, které se stejně dobře jako v roce minulém, ujalo i v letošním. Pokud se chcete stát skutečně nepřehlédnutelnou, ozdobte se širokými řetězy a náhrdelníky, mohutnými prsteny nebo velkými náušnicemi. Především s kruhy uděláte parádu, kamkoliv se hnete. Hodí se snad ke každému outfitu a propadnou jim i zastánkyně minimalismu – jsou totiž k dostání i v menších velikostech.

Statement prsten

Řetízky s přívěsky jsou věčné

Dlouhé řetízky s přívěsky vyniknou v každém dekoltu. Velkou výhodou je, že existují v různých barvách a tvarech a že je můžete libovolně měnit podle své nálady. U nás v Eppi si vyberete přívěsky z diamantů, drahokamů a perel, ale i medailonky a přívěsky ze symbolických a zvířecích motivů. Máte přesnou představu o tom, jak by měl váš šperk vypadat, ale v naší nabídce ho nevidíte? Nevadí. Naši zlatníci dokážou na přání vytvořit přívěsek na míru s vaším vlastním textem, jménem, datem seznámení nebo znamením zvěrokruhu.

A Cup of Style

Módním trendům se nevyhnou ani muži

Abychom naši pozornost neupírali jenom na ženy, i pro silnější pohlaví máme tipy, jaké šperky v roce 2021 zvolit. Prim v mužském světě hrají, podobně jako u žen, masivní doplňky. Muži tak můžou vybírat z nepřeberného množství výrazných přívěsků, mohutných náramků i řetězů. Zavrhnout by ale neměli ani prsteny. A to ani ti, kteří ještě nejsou ženatí. Kromě snubních prstenů můžou pánové sáhnout po pečetních prstenech nebo si navrhnout vlastní osobitý styl toho svého.

Pánský prsten

Pamatujte, že se módní vlny neustále vrací. Není proto třeba dávat sbohem „starým“ kouskům, ale vhodně je kombinovat s „novými“. A ať už jsou hity v oblasti šperků jakkoliv bláznivé, nebo docela všední, záleží pouze na vás, jakým doplňkům dáte přednost. Nakonec nám vždy nejvíc sluší to, v čem se cítíme dobře a přirozeně.

Newsletter

Kromě článků nabízíme i spoustu akcí, slev a soutěží.

Chcete o nich vědět jako první? Stačí se přihlásit k našemu newsletteru.

Emailovou adresu jste nezadali správně.

Musíte souhlasit se s podmínkami.

Témata, o kterých píšeme

  • Číst toto téma

    Vše o špercích

  • Číst toto téma

    Lifestyle

  • Číst toto téma

    Zásnuby

  • Číst toto téma

    Svatba

  • Číst toto téma

    Jak na dárky