Objevte kouzlo andělských čísel v podobě symbolických šperků

Věděli jste, že vesmír k nám může promlouvat prostřednictvím čísel? Pokud se vám nezřídka stane, že se podíváte na hodinky přesně v 11:11 nebo ve 22:22, pravděpodobně jste se setkali s andělskými čísly. Stejně jako ostatní spirituální symboly, i andělská čísla fungují jako mocné talismany, co nás chrání a ukazují nám správný životní směr. A protože nás v Eppi vzkazy od samotných andělů fascinují, promítli jsme je do nových symbolických šperků. Jaké významy ukrývají a jak zjistit vaše andělské číslo? To vám právě teď prozradíme.

Andělská čísla znali už ve starověku

Tyto opakující se číselné sekvence od 000 do 999 nejsou žádný výdobytek moderní doby. Jsou známá celá staletí a jejich kořeny sahají až do starověké filozofie. Považují se za boží poselství, komunikovaná prostřednictvím strážných andělů. Ti jsou neustále s námi a ozývají se, když potřebujeme pomoc, útěchu nebo upozornění na určitý aspekt našeho života, který je potřeba změnit.

Andělská čísla v podobě symbolických šperků

Objevit

Přívěsek s andělským číslem

Pokud se už nějaký čas setkáváte s opakující se číselnou sekvencí, je velmi pravděpodobné, že jde o andělskou zprávu. Těmto číslům však musíte věřit, jinak je možné, že ani nezaznamenáte jejich přítomnost. Můžete je zahlédnout na poznávacích značkách, adresách, hodinách, v nejrůznějších textech, dokumentech a nyní i na našich andělských špercích v podobě stylových náhrdelníků z recyklovaných materiálů (stříbra, zlata i platiny), ozdobených drobným jiskřivým diamantem.

Každé andělské číslo má jinou energii a význam, který se vám vesmír snaží předat.
Pojďte je s námi objevit, ať zjistíte, jaký andělský šperk je ideální pro vás nebo vaše blízké:

000: Jednota

Sekvence tří nebo čtyř nul představuje nekonečnost a jednotu vesmíru. Na rozdíl od ostatních andělských čísel, která nesou konkrétní poselství a doporučení, andělská čísla 000 slouží jako připomínka božské přítomnosti v našich životech a neomezených možností, které nám tahle skutečnost přináší.

111: Intuice

111 nebo 1111. Andělská čísla složená ze samých jedniček, která se vám opakovaně zjevují, mohou znamenat, že vás vaše intuice neklame. Tato číselná sekvence vám má dát najevo, že jste napojeni jak na sebe sama, tak na celý vesmír, a váš vnitřní hlas vám radí správně. Tak ho poslouchejte.

Přívěsek andělská čísla

222: Vyrovnanost

Andělská čísla 2222 nebo 222 jsou znamením, že ve vašem životě je nyní důležitá harmonie a vyrovnanost. Pokud opakovaně vídáte sekvence dvojek, andělé se vám snaží sdělit, že když budete usilovat o balanc mezi pracovním a soukromým životem, štěstí a spokojenost vás nemine.

333: Podpora

Coby mocný symbol božské přítomnosti, ochrany a lásky, andělská čísla 333 přinášejí podporu a pozitivní energii. Sadu trojek lze chápat jako vřelé objetí anděla strážného, který vás ubezpečuje, že všechno bude v pořádku a můžete se těšit na něco krásného, co vám přijde do života.

Přívěsek andělská čísla

444: Ochrana

Pokud se opakovaně setkáváte s andělskými čísly 444, tak si můžete být jistí, že nad vámi vesmír drží ochranou ruku a andělé vás vedou ke správným rozhodnutím. Čtyřky jsou také připomínkou, že tvrdá práce, kterou jste investovali do svých cílů, brzy přinese ovoce.

555: Změna

Že brzy dojde k nějaké změně se vám snaží naznačit andělská čísla 555. Zahlédli jste na poznávací značce trojici pětek nebo jste se podívali na mobil přesně v 5:55? Božská síla vám chce říct, že se něco změní. A vůbec se nemusíte obávat, protože změna v životě může být velmi prospěšná a pozitivní. Třeba v podobě lepší práce nebo nového vztahu.

Přívěsek andělská čísla

666: Uvědomění

Vídáte šestky častěji než kdykoliv předtím? Pak pravděpodobně procházíte duchovním probuzením. Andělská čísla 666 vás vyzývají, že je ten pravý čas důkladně prozkoumat své nitro. Využijte této speciální příležitosti, díky níž můžete duchovně vyrůst a poznat sebe sama skutečně do hloubky. Třeba prostřednictvím meditací a jógy.

EPPI TIP: Objevte naši jóga kolekci udržitelných šperků, které vás doprovodí na cestě za sebepoznáním.

777: Štěstí

Narážíte na spoustu sedmiček? Pak máte doslova štěstí. Andělská čísla 777 jsou totiž znamením, že vás čeká něco moc dobrého, zejména v oblasti financí. Do života vám mohou přijít lukrativnější pracovní zakázky, takže se nebojte vystoupit mimo svou komfortní zónu. Doufáte, že se konečně seznámíte s někým výjimečným? Opakované vídání sedmiček nasvědčuje tomu, že takového člověka brzy potkáte.

Přívěsek andělská čísla

888: Rovnováha

Samotná osmička představuje rovnováhu, 88 bohatství a 888 hojnost. Vidět tato čísla zkrátka znamená, že vás čeká velký úspěch, ať už v kariéře, nebo ve vztazích. Nicméně aby se tak stalo, je potřeba důvěřovat svým instinktům.
Andělská čísla 888 jsou navíc spojena s principem karmy, tedy zákonem příčiny a následku, který udává, že každý skutek má svůj následek. A vídání osmiček signalizuje, že veškeré vaše úsilí bude odměněno.

999: Zakončení

Andělská čísla 999 symbolizují završení a ukončení současné situace, což otevírá cestu novým příležitostem. Významná kapitola vašeho života se s největší pravděpodobností chýlí ke konci a začíná zcela nové dobrodružství. Andělé vám prostřednictvím devítek radí, ať se na něj mentálně připravíte a pořádně si ho užijete!

Zjistěte své andělské číslo a vyberte si ten pravý šperk

Kromě andělských čísel, která opakovaně vídáte okolo sebe, si můžete spočítat vaše osobní andělské číslo podle data, ve kterém jste přišli na svět. Jak? Jednoduše sečtěte jednotlivé cifry dne, měsíce a roku vašeho narození.

Člověk, který se narodil 12. 10. 1991 spočítá své andělské číslo následovně:

    • 1 + 2 + 1 + 0 + 1 + 9 + 9 + 1 = 24
    • 2 + 4 = 6

Andělské číslo je v tomto případě 6 a všechny jeho sekvence (66, 666, 6666).

EPPI TIP: Andělský šperk je skvělý dárek pro kamarádku, přítelkyni nebo jinou blízkou ženu. Její andělské číslo snadno zjistíte podle data narození a originální dárek s hlubokým významem je na světě!

Andělská čísla jsou všude kolem vás. Stačí se jen pozorně dívat okolo sebe nebo své číslo objevit podle data narození. Pak už jen stačí si pořídit jeden z našich andělských šperků, abyste měli vaši cifru neustále u sebe, a čerpat sílu z její mocné energie.

  • Stříbrný náhrdelník s diamantem Andělská čísla
    Stříbrný náhrdelník s diamantem Andělská čísla
  • Přívěsek anděl s diamanty Jayon
    Přívěsek anděl s diamanty Jayon
  • Náhrdelník s diamantem Andělská čísla
    Náhrdelník s diamantem Andělská čísla
  • Anděl s perlou a diamanty Angel
    Anděl s perlou a diamanty Angel
  • Diamantový přívěsek s andělem Rosalee
    Diamantový přívěsek s andělem Rosalee
  • Stříbrný anděl s perlou a lab-grown diamanty Angel
    Stříbrný anděl s perlou a lab-grown diamanty Angel

Andělské šperky

Newsletter

Kromě článků nabízíme i spoustu akcí, slev a soutěží.

Chcete o nich vědět jako první? Stačí se přihlásit k našemu newsletteru.

Emailovou adresu jste nezadali správně.

Musíte souhlasit se s podmínkami.

Témata, o kterých píšeme

  • Číst toto téma

    Vše o špercích

  • Číst toto téma

    Lifestyle

  • Číst toto téma

    Zásnuby

  • Číst toto téma

    Svatba

  • Číst toto téma

    Jak na dárky