Tipy, jak oslavit Valentýna v době pandemie

Věřte nebo ne, ale oslavit svátek zamilovaných se všemi současnými omezeními není vůbec nuda. Nejspíš nebudete moct dělat věci, na které jste zvyklí, ale my pro vás máme pár tipů, jak si svátek Svatého Valentýna užít i tak.

Láska prochází žaludkem

Letos si bohužel nemůžete posedět ve vaší oblíbené restauraci a dát si speciální valentýnské menu. Ani si nebudete moci vychutnat lahodné cappuccino v křesílku útulné kavárny. O to víc je důležité si svátek zamilovaných zpříjemnit a ukázat tomu druhému, že i přes všechny strasti posledních měsíců se to ve dvou vždy lépe táhne.

Zdravější valentýnské mlsání

Nemyslíme tím, abyste se hned vrhli na pečení dobrot z kokosové mouky, i když i to je jistě výborný nápad. Mnohem lepší pocit je si zahřešit, ale dortík si zasloužit. Dlouhou romantickou procházkou ve dvou.

Zjistěte, jestli má vaše oblíbená kavárna nebo cukrárna otevřené výdejní okénko a vypravte se na romantickou procházku se sladkým cílem.

Náš tip: Kája z marketingu ráda v Praze zajde do Café Jen, kde si navíc o víkendech můžete objednat jejich "Víkendový spešl" o šesti malých chodech pro jednoho i pro dva. V Olomouci zase můžeme určitě doporučit Café na cucky, v Ostravě třeba vítkovický architektonický skvost CØKAFE a v Brně Café Atlas. Ověřeno, ve všech z nich vás v neděli přivítají baristi v okýncích.

Když vyrazíte pro oblíbený zákusek, kávu nebo makronku po svých, uděláte navíc skvělou službu nejen svému tělu, ale i náladě. Uvidíte, jak se budete domů těšit, když si s sebou z procházky ponesete sladkou odměnu.

Káva v termohrníčku
Vypravte se na romantickou procházku se sladkým cílem.

Valentýnský rozvoz až domů

Větru a dešti neporučíte a pokud bude počasí právě takové, že by psa ven nevyhnal, žádné starosti. Zůstaňte pod dekou a objednejte si jídlo domů. Kdy je lepší příležitost využít rozvoz oblíbené restaurace než na Svatého Valentýna? A když budete mít štěstí, bude mít váš podnik speciální menu přímo pro zamilované.

Společné večeře jsou poslední dobou pro mnohé běžnou rutinou, proto si tuhle valentýnskou pěkně vyšperkujte. Svíčkami, květinami nebo ručně psaným vzkazem či valentýnským přáníčkem.

Amor nakupuje valentýnské dárky online

Celosvětová koronavirová pandemie překlopila spoustu činností do online prostředívýuku dětí, práci, vyřizování v bankách nebo třeba lekce cvičení. Touto dobou ale ještě více posílilo nakupování přes internet.

Pokud jste vyznavači kamenných obchodů, je pro vás teď ta pravá chvíle vyzkoušet nakupování online. Uvidíte, jak je to snadné. Potěšte svou drahou polovičku parfémem, květinou, šperkem či krabicí čokolády. A pokud máte doma praktickou ženu, určitě jí udělá radost, když se navíc postaráte o víkendový nákup. Hravé duše zase potěší tucet zamilovaných balonků nebo plyšový medvídek.

Vyšperkovaný dárek ve voňavé krabičce

Rozhodli jste se pro šperk? Skvělá volba. V online klenotnictví Eppi vás při výběru navedeme. Výběr toho pravého bude tak rychlý, že než se nadějete, už u vás bude zvonit kurýr s voňavou a luxusně zabalenou zásilkou.

Pro tyto příležitosti máme připravenou kategorii šperků s červenými drahokamy, které jsou pro oslavu lásky jako stvořené. Díky narůžovělé až červené barvě se jim říká kameny lásky. Vybírejte z rubínových či granátových náramků, přívěsků, náušnic či prstenů. Nebo zvolte variantu s červeným diamantem.

  • Zlaté náušnice s pear granáty Reata
    Zlaté náušnice s pear granáty Reata
  • Zlaté rubínové náušnice Chavonah
    Zlaté rubínové náušnice Chavonah
  • Zlatá piercing náušnice s rubíny Amina
    Zlatá piercing náušnice s rubíny Amina
  • Halo přívěsek s turmalínem a diamanty Vicky
    Halo přívěsek s turmalínem a diamanty Vicky
  • Stříbrný náramek s granátem Arleth
    Stříbrný náramek s granátem Arleth

Pokud odstínům lásky neholdujete, nemusíte do nich nutně valentýnské dárky ladit – prozkoumejte šperky v kategorii novinek nebo personalizovaných šperků. Nezapomínáme ani na vaše pány božské. Co takhle je překvapit manžetovými knoflíčky s drobným drahokamem nebo prstenem s gravírem?

Užijte si svátek zamilovaných, ať jste kdekoliv

Scházíte se s kamarádkami každoročně 14. února na víno v oblíbené restauraci? Uspořádejte online sešlost, nalijte si skleničku a pokecejte o novinkách. Naše Petra všemi deseti doporučuje netradiční catering od Bez práce koláče, kde si můžete vybrat cokoliv od tradiční české kuchyně přes fusion po Asii. Takové setkání online má i své výhody. Spousta z vás se nebude muset přesouvat přes půlku města a maminky budou mít vyřešené hlídání. A protože BK jídlo vozí vždycky minimálně ve dvou porcích, nebude navíc vaše polovička muset jen smutně čekat, než proberete všechny holčičí záležitosti. Třeba se tak po dlouhé době sejdete zase všechny.

  • Rutilový křišťál ve zlatém kompasu Pinto
    Rutilový křišťál ve zlatém kompasu Pinto
  • Pánský provázkový náramek s gravírem Yousef
    Pánský provázkový náramek s gravírem Yousef
  • Minimalistický náhrdelník s drahokamy dle vašeho výběru Kiah
    Minimalistický náhrdelník s drahokamy dle vašeho výběru Kiah
  • Šňůrkový jóga náramek se symbolem Hamsa
    Šňůrkový jóga náramek se symbolem Hamsa
  • Manžetové knoflíčky ze zlata s černými diamanty Obert
    Manžetové knoflíčky ze zlata s černými diamanty Obert

Newsletter

Kromě článků nabízíme i spoustu akcí, slev a soutěží.

Chcete o nich vědět jako první? Stačí se přihlásit k našemu newsletteru.

Emailovou adresu jste nezadali správně.

Musíte souhlasit se s podmínkami.

Témata, o kterých píšeme

  • Číst toto téma

    Vše o špercích

  • Číst toto téma

    Lifestyle

  • Číst toto téma

    Zásnuby

  • Číst toto téma

    Svatba

  • Číst toto téma

    Jak na dárky