Jak kombinovat v outfitech: ametystové šperky

Ahojte v únoru, měsíci krásných ametystů. Věděli jste, že tyto fialové kameny pomáhají od bolesti hlavy a zad a zahánějí noční můry? Určitě doporučujeme pořídit ametystový šperk, pokud podobnými neduhy občas trpíte. A nebo pokud jste se narodili ve znamení kozoroha či ryby, má pro vás ametyst obzvlášť prospěšné účinky. I jestli jste však jen milovnicí fialové a rádi byste ametystové šperky zařadili do svého stylu a šatníku, jen čtěte dále.

Do práce

Nevím, jak vy, ale my v Eppi se u kancelářské práce občas bolestem zad nevyhneme. Proto taky cvičíme office jógu! Dost možná by ale pomohlo nosit na těle jeden ametystový šperk. Pokud dáte na esoteriku, pořiďte si právě tento zázračný drahokam a noste jej při sobě. Co takhle v chic pracovním outfitu, který napovídá, že jaro už je blízko?

Do školy

Věděli jste, že když fialové ametysty podstoupí tepelnou úpravu, změní svou barvu na zelenkavou? A tenhle odstín vypadá krásně jak v bílém, tak ve žlutém zlatě. Na každodenní nošení se hodí zelené ametysty osazené ve zlatých náušnicích. Budou vypadat skvěle k minimalistických outfitům, stejně jako k nejnovějším módním výstřelkům.

  • Personalizovaný přívěsek s drahokamem a písmenem Kenneth
    Personalizovaný přívěsek s drahokamem a písmenem Kenneth
  • Zlaté visací náušnice s ametysty Karen
    Zlaté visací náušnice s ametysty Karen
  • Přívěsek ze stříbra plný ametystů a zirkonů Janis
    Přívěsek ze stříbra plný ametystů a zirkonů Janis
  • Minimalistický prsten se třemi drahokamy Idalia
    Minimalistický prsten se třemi drahokamy Idalia
  • Zlatý eternity prsten s drahokamy v barvě duhy Mewya
    Zlatý eternity prsten s drahokamy v barvě duhy Mewya

Na rande

Fialový ametyst vybroušený do tvaru emeraldu osazený opravdu netradičním stylem do zlaté mašličky je skvostným kouskem, na který bychom vsadili, pokud chcete dát opravdu originální dárek. Vezměte si takový výrazný šperk a doplňte ho jednoduchými rafinovanými svršky. Váš milý bude mít jistě pocit, že vzal na rande samotnou královnu.

Na výlet

Chystáte se na cesty a zvažujete, jestli s sebou přibalit nějaké šperky? Samozřejmě záleží, jaký typ dovolené preferujete, ale my jsme zastáncem šperků za všech okolností. Na výletování u nás jistě najdete něco decentního, pohodlného, co nebude přítěží, ale i tak vás patřičně ozdobí na prázdninách.

A jak byste ametystové šperky nosili vy?

Autor: Joll

Newsletter

Kromě článků nabízíme i spoustu akcí, slev a soutěží.

Chcete o nich vědět jako první? Stačí se přihlásit k našemu newsletteru.

Emailovou adresu jste nezadali správně.

Musíte souhlasit se s podmínkami.

Témata, o kterých píšeme

  • Číst toto téma

    Vše o špercích

  • Číst toto téma

    Lifestyle

  • Číst toto téma

    Zásnuby

  • Číst toto téma

    Svatba

  • Číst toto téma

    Jak na dárky