Darujte stylové náramky přátelství

Pamatujete si na náramky přátelství? Možná jste je i vy v dětství vlastnoručně pletli a darovali svým nejlepším kamarádům. A v dospělosti to nemusí být jinak! Provázky vyměňte za stylové personalizované náramky z kovu, který odolá zubu času stejně tak, jako vaše přátelství. A my vám poradíme, jak na to.

  • Stříbrný náramek s ametystem Arleth
    Stříbrný náramek s ametystem Arleth
  • Stříbrný náramek s broskvovými perlami Mindy
    Stříbrný náramek s broskvovými perlami Mindy
  • Stříbrný náramek s diamantem a s gravírem písmene Dian
    Stříbrný náramek s diamantem a s gravírem písmene Dian
  • Stříbrný náramek s lapis lazuli korálky Alima
    Stříbrný náramek s lapis lazuli korálky Alima
  • Stříbrný minimalistický náramek Karma
    Stříbrný minimalistický náramek Karma

Oceňte své opravdové přátele

Kolikrát jste si už řekli, že opravdoví přátelé jsou k nezaplacení? Jsou to třeba kamarádi z dětství, kteří vás první školní den drželi za ruku, když jste se báli vkročit do třídy. Můžou to být kolegové z práce, kteří vás podpořili při složitém projektu. Takové přátele stojí za to ocenit i něčím jiným, než jen slovem „děkuji“. Řekněte to náramky nebo náhrdelníky přátelství. Náhrdelník pro nejlepší přátele, ale třeba i pro maminku a dceru, zvolte například s motivem srdce nebo karmy.

Náramek

Vyberte ten správný kov

Možná si při slovech „náramky přátelství“ vybavíte ručně vyrobené šňůrkové náramky, které jste v dětství hrdě nosili jako symboly přátelství. K dospělým přátelstvím se ale více hodí stylové šperky ze zlata nebo stříbra. Majitel takového náramku ho klidně může nosit do práce, do divadla nebo třeba na večírek. Základem je správný výběr kovu.

Nejvíce modelů najdeme mezi stříbrnými náramky. Chladivé stříbro je nejdostupnější a zároveň velmi trendy a populární drahý kov. Jeho volbou určitě nic nepokazíte. Samozřejmě můžete sáhnout i po zlatě. Zlato je hypoalergenní a nositeli vydrží stejně dlouho, jako jeho přátelství k vám. Navíc vybíráte ze tří odstínů zlata, a tím lépe trefíte oblíbenou barvu svého kamaráda nebo kamarádky.

Náramek

Dodejte náramku osobitost

I když je nabídka těchto originálních šperků obrovská, náramky přátelství snesou drobnou personalizaci. Vyberte například oblíbený drahokam nebo barvu drahokamu, který necháte do náramku vsadit. Skvělou variantou je gravírování například iniciál vašich jmen nebo datum, který kamarádce nebo kamarádovi připomene jeden ze společných zážitků. Pokud víte, že jsou vaši přátelé milovníci cestování nebo jsou spirituálně založení, sáhněte po náramcích s těmito motivy.

Náramek

Dárek pro tým nevěsty – šperky pro družičky

Na dámských rozlučkách se svobodou se družičky často domluví a sobě i nevěstě darují připomínku na tuto slavnostní událost. Mnohdy jsou to odznáčky, trička, šerpy apod. Skvělou alternativou mohou být ale také stejné šperky, aby si tento den mohly všechny zúčastněné připomínat. Navíc se tím krásně sjednotí i na samotný svatební den.

  • Stříbrný náramek s tanzanitem Arleth
    Stříbrný náramek s tanzanitem Arleth
  • Zlatý minimalistický náramek Bar
    Zlatý minimalistický náramek Bar
  • Platinový minimalistický náramek se žlutým diamantem Bonato
    Platinový minimalistický náramek se žlutým diamantem Bonato
  • Zlatý náramek se znamením a diamantem Lev
    Zlatý náramek se znamením a diamantem Lev
  • Stříbrný náramek s modrým diamantem a gravírem písmene Dian
    Stříbrný náramek s modrým diamantem a gravírem písmene Dian

Zvolit můžete náramky s placičkou, na kterou lze zepředu vyrýt každé z dam její jméno. Ze spodní strany je možný gravír data akce či svatby nebo slova „družička”, „tým nevěsty” apod. Nevěstě na medailonek samozřejmě patří pojmenování „nevěsta“. Náramky jsou v nabídce s placičkou a jemným diamantem, čistě celokovové nebo zvolte jméno vytvořené přímo na řetízku.

Máte už vybraný ten správný šperk pro kamarádku nebo kamaráda, který zpečetí navždy vaše přátelství či připomene váš významný den?

Newsletter

Kromě článků nabízíme i spoustu akcí, slev a soutěží.

Chcete o nich vědět jako první? Stačí se přihlásit k našemu newsletteru.

Emailovou adresu jste nezadali správně.

Musíte souhlasit se s podmínkami.

Témata, o kterých píšeme

  • Číst toto téma

    Vše o špercích

  • Číst toto téma

    Lifestyle

  • Číst toto téma

    Zásnuby

  • Číst toto téma

    Svatba

  • Číst toto téma

    Jak na dárky