Jak kombinovat v outfitech: topazové šperky

Vítáme listopad! Drahokamem posledního podzimního měsíce je topaz, a tak vám přinášíme malou dávku inspirace, jak tento kámen ve špercích nosit, co k němu obléct a vypadat šik. Topaz se vyskytuje ve velké škále barev. Nejdostupnější, a také u nás nejprodávanější, je jednoznačně kámen v modrých odstínech, takže se zaměříme hlavně na topazové šperky.

Do práce

Modrý topaz mimo jiné údajně podporuje komunikaci, takže pokud pracujete s lidmi, neváhejte z něj udělat svůj talisman. Studená modrá přímo vybízí k osazení do stříbra, a proto nikdy nešlápnete vedle, doplníte-li stříbrný topazový náhrdelník chladnými barvami, jako jsou bílá nebo šedá. Pro outfit do práce jsme pro vás vybrali jednoduchou bílou blůzku, se kterou se modrý šperk bude skvěle vyjímat. Pokud jej doplníte šedivou pouzdrovou sukní a semišovými kozačkami, bude z vás ledová královna kanceláře. Nosíte-li hodinky, volte určitě stříbrné, zbytek doplňků zkuste sladit zase do modra, šeda nebo bíla.

Do školy

Pro mladší slečny jsme vybrali hravější look do školy nebo do města. Topazové náušnice ve žlutém zlatě rozhodně nejsou žádná nuda a budou slušet blondýnkám i tmavovláskám. Modrý drahokam bude tím pravým, pokud ráda nosíte džíny nebo denimové kousky. Do tohoto looku jsme vybrali džínovou sukni v aktuálním trendu doplněnou o triko s potiskem. Boty s platformou jsou skvělou volbou, aby s přicházejícími mrazíky nezábly nohy o studenou zem a huňatá šála je must-have už od října.

Na rande

Pokud vyrážíte na rande se svým milým nebo máte na programu posezení s kamarádkou v baru, můžete vsadit na stylový elegantní outfit, kde velký prim hraje zlatý topazový prsten. Modrá se dost dobře může kamarádit s hnědou nebo vínovou, proto prstýnek využijte, než přijde čas rukavic. Kabát v zemitých odstínech je klasika, kterou i letos uvidíte ve všech obchodech. Klobouk a šála jsou krásnými zimními doplňky, ale náušnice nebo náhrdelník se v nich rychle ztratí. Prsten a psaníčko v ruce tady hrají hlavní roli!

Na víkend

Jestli vás v blízké době čeká výlet, tenhle outfit vás může inspirovat, co si obléct do auta nebo do letadla. Pohodlné boyfriend džíny jsou stále v kurzu a huňatý větší svetr krásně zahřeje. Vyhrňte si však rukávy a ukažte skvostný topazový náramek ve stříbře. I pokud sebou povezete víkendovou tašku a na nohy obujete pohorky, nezapřete v sobě dámu, kterou jste.

Na ples

Speciální inspiraci k blížící se plesové sezóně přinášíme s unikátní kolekcí s bílými topazy. I ty máme v nabídce a pokud zvolíte variantu ve stříbře pozlaceném růžovým zlatem, vaše peněženka jistě zaplesá a i tak budete mít krásnou soupravu, kterou jistě využijete i mimo společenské události. Ať už zvolíte šaty bílé, černé nebo seženete kousek ve zlatavé barvě, topazové šperky se budou nepřehlédnutelně blyštit v uších i na krku.

  • Uchvacující prsten Muni s topasem a diamanty
    Uchvacující prsten Muni s topasem a diamanty
  • Stříbrné náušnice se švýcarskými topazy Jula
    Stříbrné náušnice se švýcarskými topazy Jula
  • Topazové náušnice ze zlata Iveri
    Topazové náušnice ze zlata Iveri
  • Stříbrný náhrdelník s drahokamy dle vašeho výběru Kiah
    Stříbrný náhrdelník s drahokamy dle vašeho výběru Kiah
  • Zlatý přívěsek Minulost přítomnost budoucnost s morganity a topazem
    Zlatý přívěsek Minulost přítomnost budoucnost s morganity a topazem

Autor: Joll

Newsletter

Kromě článků nabízíme i spoustu akcí, slev a soutěží.

Chcete o nich vědět jako první? Stačí se přihlásit k našemu newsletteru.

Emailovou adresu jste nezadali správně.

Musíte souhlasit se s podmínkami.

Témata, o kterých píšeme

  • Číst toto téma

    Vše o špercích

  • Číst toto téma

    Lifestyle

  • Číst toto téma

    Zásnuby

  • Číst toto téma

    Svatba

  • Číst toto téma

    Jak na dárky