Jak kombinovat v outfitech: granátové šperky

Už tu zase máme leden a s ním začátek nového roku 2017; a také ukrutnou zimu, která dá jen stěží vyniknout krásným šperkům. My se ale nevzdáváme, a ať už je leden jakkoli mrazivý, je i měsícem drahokamu granátu, a tak přinášíme malou inspiraci, jak granát nosit, a jak vám může slušet i s vrstvami teplého oblečení. Ač se granáty vyskytují snad ve všech odstínech, nejběžnější a nejoblíbenější je u nás temně rudá, jinak řečeno vínová, což je momentálně snad nejvíc trendy barva a vínové svršky tedy seženete v každém obchodě. Nechejte se inspirovat, jak šperky s granátem pozvednou zimní outfity na další úroveň.

Do práce

Většina z nás má to štěstí, že převážnou část svých pracovních dní stráví v teple kanceláře nebo jinde uvnitř, což je vlastně tak příjemné! Buďme vděční a radujme se, že jsme v teple, kde na nějakých 8 hodin odhodíme kabáty, čepice a rukavice a šperky tedy nejsou vůbec zbytečným doplňkem. Mým osobním tajným tipem pro upravený look je výrazná rtěnka. Nanést ji trvá podstatně kratší dobu než si složitě malovat oči a zajímavý make-up je na světě. Vůbec se nebojte tmavšího odstínu (ano, i vám bude slušet) a buďte si jistí, že granátový šperk váš vzhled krásně sjednotí. Vyberte si náušnice nebo náhrdelník, který bude blízko obličeje.

Do školy

Holky, pro váš školou povinné platí to samé! Minimálně celé dopoledne strávíte v teple a svršky nejspíš necháte někde v šatně. Myslete na to před výběrem outfitu na daný den a klidně se vyšperkujte. Granát může slušet všem generacím. Tento rudý drahokam navíc údajně šíří pozitivní energii a zvyšuje sebevědomí. Inspirujte se nejnovějšími módními trendy a dejte vyniknout výraznému šperku.

Na rande

Pokud plánujete večer se svým milým v baru na skleničce nebo v restauraci u dobrého jídla, ozdobte se šperky. Ty granátové budou skvěle vypadat, pokud zvolíte róbu v tlumených barvách jako je černá, šedá nebo vínová, ale stejně dobře půjdou k lososově růžové nebo olivově či smaragdově zelené. Pro tuto příležitost jsme pro vás vybrali kolekci s granáty ve tvaru srdíček, náhrdelník dokonce zdobí malý diamant.

Na hory

Leden je také největší lyžařskou sezónou, a tak myslíme i na vás, které čeká v blízké době výlet do hor, na víkend nebo i déle, do lyžařských center. Nebudeme vás nabádat, ať pod snowboardovou výbavou schováváte kolekci drahých šperků, ale jsme si jisti, že večer po lyžovačce zamíříte na večeři nebo pár drinků minimálně na hotelový bar. Co takhle vzít si s sebou jeden výrazný šperk, který na vás zazáří v mělkém večerním osvětlení?

Na ples

Co vám budeme povídat, všichni víme, že v lednu nás čeká také plesová sezóna a granát jako sváteční drahokam je výbornou volbou. Odhalenější šaty v okolí dekoltu krásně doplní granátová kolekce a pokud jste víc na koktejlky než róby, dopřejte si alespoň jeden výraznější kousek, třeba v podobě náhrdelníku s granátem.

A jak byste granát do svých outfitů zkombinovaly vy?

  • Přívěsek matka a dítě s rhodolit granátem a diamantem Ella
    Přívěsek matka a dítě s rhodolit granátem a diamantem Ella
  • Granátová kolekce šperků ze zlata Edycya
    Granátová kolekce šperků ze zlata Edycya
  • Minimalistický náramek s drahokamy dle vašeho výběru Joe
    Minimalistický náramek s drahokamy dle vašeho výběru Joe
  • Zlaté diamantové náušnice s granáty Walvia
    Zlaté diamantové náušnice s granáty Walvia
  • Cluster kolekce šperků se zelenými diamanty a drahokamy Halli
    Cluster kolekce šperků se zelenými diamanty a drahokamy Halli

Autor: Joll

Newsletter

Kromě článků nabízíme i spoustu akcí, slev a soutěží.

Chcete o nich vědět jako první? Stačí se přihlásit k našemu newsletteru.

Emailovou adresu jste nezadali správně.

Musíte souhlasit se s podmínkami.

Témata, o kterých píšeme

  • Číst toto téma

    Vše o špercích

  • Číst toto téma

    Lifestyle

  • Číst toto téma

    Zásnuby

  • Číst toto téma

    Svatba

  • Číst toto téma

    Jak na dárky