Jak kombinovat v outfitech: šperky léta

Letošní letní sezóna na nás zaútočila v plné polní a nám nezbývá nic jiného, než zaútočit zpátky! Co nosit v těchto horkých letních dnech, aby to bylo nejen pohodlné, ale zároveň stále šik? Připravili jsme si pro vás již tradičně několik outfitových nápadů, se kterými jednoznačně nešlápnete vedle.

A jaké je heslo letošní slunečné sezóny? Nebojte se barev!

Bohémsky a svěže

Květovaná zavinovací halenka z jemného materiálu s odvážnějším výstřihem a sluncem zalitá sukně po kotníky? To je přesně to, co si letošní léto žádá – bohémský styl plný pozitivně naladěných barev. Do města doporučujeme doladit outfit espadrilkami (plátěnými botami na provazové podrážce) v ladící barvě a proutěnou kabelkou, do které schováte veškeré nezbytnosti.

Kombinaci na hřejivý letní den pak perfektně podtrhnou stříbrné šperky osázené citríny – peckové náušnice a stříbrný prsten osazený třpytivými zirkony.

Ikonicky a pohodlně

Do oka nám padly také tyto pohodlné basic šaty v jedné z top letních barev, kterou institut barev Pantone pojmenoval jako „chilli oil“. Tu radíme zkombinovat s doplňky v modrém odstínu „baby blue“. Na chladnější večer pak stačí přes šaty obléknout oldschool džísku a nenucený mladistvý outfit je na světě. Své kotníky můžete stejně jako v předchozím případě omotat půvabnými espadrilkami.

Ke zvolenému oblečení perfektně ladí šperky z růžového zlata. Sáhněte po hravých náušnicích, jejichž pár si můžete navolit z libovolných tvarů – odtud je také odvozen jejich název „mix and match“ (mixuj a kombinuj). Kdyby vám jednoduché náušnice byly málo, sáhněte po personalizovaném náhrdelníku ve stejném tónu zlata.

Nenápadně, ale přesto stylově

Milovnice šortek, zbystřete! Tohle by totiž mohla být ta pravá kombinace právě pro vás, obzvlášť pokud si nepotrpíte na výrazné barvy. Jednoduché šortky do pasu jsme v tomto případě doladili bílým tílkem a lehkým květinovým kimonem.

Outfit tentokrát doporučujeme doplnit střídmými šperky. Trefou do černého jsou nestárnoucí napichovací diamantové náušnice, které můžete spárovat se třpytivými eternity prsteny. Ty u nás najdete v několika barevných variantách – nás zaujala kombinace stříbrného prstenu se zirkony a prstenu plného růžovoučkých safírů.

Na vlně minimalismu

Pohodlně a stylově můžete do města vyrazit také v dalším outfitu, ve kterém jsme skompletovali proužkované kulotky s ležérními bílými teniskami. Pokud máte stejně jako my rádi vtipné hlášky, pak vás jistě nadchne tohle jednobarevné „palačinkové“ triko.

A jak s doplňky? Krom méně tradiční kožené ledvinky jsme vsadili na „malé černé“ – náušnice z bílého zlata osazené princess černými diamanty a minimalistický prsten, který rovněž zdobí černý diamant.

TIP! Pokud patříte mezi odvážnější módní nadšence, určitě vás zaujme elastická pestrobarevná čelenka. Ta se totiž společně s turbany stává hitem letošního léta. Nejkrásnější jsou za nás pak rozhodně ty, co hrají všemi barvami. Skvěle doladí outfit a vy budete k nepřehlédnutí!

Klasicky a šmrnc

Rustikální halenka z chladivého materiálu vám v počasí posledních dní jistě udělá příjemnou službu. Do kanceláře nebo na večerní procházku doporučujeme halenku doladit volnými džíny. Ten správný šmrnc pak svému outfitu dodáte díky doplňkům, v tomto případě rajčatově červeným elegantním sandálkům na podpatku a psaníčku s masivním zlatým zapínáním.

U šperků doporučujeme držet se nestárnoucí klasiky v podobě peckových perlových náušnic sladěných s prstenem ze žlutého zlata s dominující perlou. Tentokrát jsme ale neodolali a k proužkované košili nakombinovali ještě jednoduchý zlatý náhrdelník s písmenkem – to si můžete libovolně zvolit a vybrat dle svého jména, případně jména vaší milované osoby.

  • Zlaté geometrické mix & match náušnice Aine
    Zlaté geometrické mix & match náušnice Aine
  • Stříbrný přívěsek se souhvězdím a diamantem Nyala
    Stříbrný přívěsek se souhvězdím a diamantem Nyala
  • Safírový eternity prsten ze stříbra Urian
    Safírový eternity prsten ze stříbra Urian
  • Perlové zlaté náušnice Abira
    Perlové zlaté náušnice Abira
  • Přívěsek s postavičkou Malý princ
    Přívěsek s postavičkou Malý princ

V jakých outfitech si letního počasí užíváte vy a jaké šperky k nim nejraději nosíte? Prozraďte nám svou oblíbenou letní kombinaci, určitě se rádi inspirujeme!

Autor: Verča

Newsletter

Kromě článků nabízíme i spoustu akcí, slev a soutěží.

Chcete o nich vědět jako první? Stačí se přihlásit k našemu newsletteru.

Emailovou adresu jste nezadali správně.

Musíte souhlasit se s podmínkami.

Témata, o kterých píšeme

  • Číst toto téma

    Vše o špercích

  • Číst toto téma

    Lifestyle

  • Číst toto téma

    Zásnuby

  • Číst toto téma

    Svatba

  • Číst toto téma

    Jak na dárky