Jak kombinovat v outfitech: šperky jara

Jaro konečně přišlo v celé své kráse, a tak je načase uklidit černé zimní kabáty a vytáhnout barvičky! My už jsme se tohoto ročního období nemohli dočkat, proto jsme si pro vás připravili nabídku jarních šperků připomínající rozkvetlou louku. Jestliže váháte, s čím pestrobarevné drahokamy zkombinovat, mrkněte na naše tipy, ve kterých vám přinášíme neotřelé jarní outfity, v nichž můžete vyrazit na ranní farmářské trhy, výstavu, do práce i s kamarádkou na skleničku.

Uhrančivé smaragdy a zářivé stříbro

Nemohla jste se dočkat, až vytáhnete lehké šaty a své oblíbené conversky? Květované šatičky dýchající jarem budou dokonale ladit se smaragdovým šperkem a jemnými diamantovými náušnicemi, které rozzáří váš obličej. A že to k večeru ještě tak úplně na šaty není? Nebojte se přes ně přetáhnout bílý úplet ladící k vašim teniskám.

Kanárkově žluté citríny v chladivém podtónu stříbra

Když se vás někdo zeptá, jaká je vaše nejoblíbenější barva, víte jistě, že odpovědí nebude žlutá. Po téhle kombinaci ale možná změníte názor. Prostému souznění dvou základních kousků šatníku každé ženy – bílé košile a džínových kalhot – dodáte nádech jara díky nádherně zbarveným citrínům. Ty jsou totiž v kombinaci s chladivým stříbrem nebo žlutým pozlacením přímo neodolatelné.

Blankytně modrý topaz v kombinaci s růžovým zlatem

Pokud zbožňujete nesmrtelné džísky a jste fanynkou dokonale souznících barev, jako je světle růžová a „baby blue“, následující outfit si zamilujete. K téhle sestavě jsme vybrali jednoduché náušnice z růžového zlata, kterými nepohrdne žádná minimalistka. A kdyby to přece jen bylo málo, můžete outfit doladit dokonale padnoucím prstenem z růžového zlata s blankytně modrým švýcarským topazem.

Zelenkavé olivíny ve zlatě zalitém sluncem

Milujete jednoduchý styl, potrpíte si na výrazné doplňky a myslíte si, že ozdobit se navrch šperky by bylo trochu moc? Pak pro vás máme ideální kombinaci, kterou vás vyvedeme z omylu. Kalhoty v khaki barvě v kombinaci s jednoduchým černým topem nádherně podtrhnou šperky z hřejivého žlutého zlata ozdobené zelenkavými drahokamy. Lesklé náušnice s olivíny dodají ten správný třpyt vašim uším, zatímco jemný zlatý náramek skvěle rozsvítí vaše zápěstí. Netradiční vyšívaná kabelka pak společně s pantoflíčky s barevnými kamínky posune váš outfit na nový level.

A jaká je vaše představa o perfektním jarním outfitu? Zaujal vás některý ze zmíněných, nebo dáváte přednost jiným kombinacím? Rádi se inspirujeme vašimi tipy!

Newsletter

Kromě článků nabízíme i spoustu akcí, slev a soutěží.

Chcete o nich vědět jako první? Stačí se přihlásit k našemu newsletteru.

Emailovou adresu jste nezadali správně.

Musíte souhlasit se s podmínkami.

Témata, o kterých píšeme

  • Číst toto téma

    Vše o špercích

  • Číst toto téma

    Lifestyle

  • Číst toto téma

    Zásnuby

  • Číst toto téma

    Svatba

  • Číst toto téma

    Jak na dárky