Blogy o mateřství, které stojí za to sledovat

Už 9 měsíců jsem máma! Pořád nevím, jak to to moje dítě se mnou přežilo, když nejsem schopná mít doma jedinou živou kytku. Když mi sestřičky v porodnici toho mého malého loupežníka přivezly a já jsem věděla, že už je jenom můj, přepadla mě panika. Nevěděla jsem, jak to všechno zvládnu. Neměla jsem nic nastudováno a nebylo s kým se pořádně poradit. Babičky bydlí sto kilometrů daleko a všechny mé kamarádky jsou zatím bezdětné. Bůh proto žehnej sociálním sítím! Kdo z vás kolem sebe nemá radu starších, určitě stejně jako já ocení tipy k nezaplacení od zkušených mama blogerek. Tady je můj výběr TOP trojky.

Smooth and cooking

Stokrát díky! Kdybych nenarazila na instagram @smoothandcooking a její sesterský instagramový profil @vyrobenozlasky, tak můj malej jí dodneška příkrmy ze skleničky.

Kačka je inspirativní supermámou a zároveň foodblogerkou, která stíhá nemožné. Na jejím blogu, ale i instagramu najdete nejrůznější recepty pro děti i dospělé, tipy, jak na narozeninové oslavy pro nejmenší či inspiraci na dárky i dovolenou. Kromě toho všeho tam ale objevíte i emotivní příběhy z jejího soukromého života.

Ewycz

Jestliže máte pocit, že vaše mateřská dovolená není tak úplně dovolenou, nezoufejte a podívejte se na instablog o mateřství skvělé @ewycz. Mámy, nejste v tom samy!

Eva se toho nebojí a mluví o věcech mateřských, které vám svěří snad jen vaše nejbližší kamarádka, a to otevřeně a bez přetvářky. Pokud si chcete pobrečet nebo se naopak hlasitě zasmát, neváhejte mrknout na Eviny příspěvky o radostech a útrapách, které prožívá se svým synem Jonášem.

School Of My Life

Do třetice všeho dobrého (jak jinak, když jde o děti) – pokud byste svou ratolest rádi rozvíjeli, ale nevíte, jak na to nebo co k tomu potřebujete, doporučuji sledovat zkušenou učitelku na mateřské @schoolofmylife. Na jejím youtube kanále najdete skvělé tipy na hračky pro rozvíjení motoriky, knihy, říkanky, nejrůznější činnosti a nepřeberné množství dalších věcí. Já tam objevila naprosto perfektní a opravdu užitečné rady!

Sledujete také nějaké mama blogerky? Pomáhají vám jejich rady? Podělte se s námi o své tipy i zkušenosti!

Autor: Verča

Newsletter

Kromě článků nabízíme i spoustu akcí, slev a soutěží.

Chcete o nich vědět jako první? Stačí se přihlásit k našemu newsletteru.

Emailovou adresu jste nezadali správně.

Musíte souhlasit se s podmínkami.

Témata, o kterých píšeme

  • Číst toto téma

    Vše o špercích

  • Číst toto téma

    Lifestyle

  • Číst toto téma

    Zásnuby

  • Číst toto téma

    Svatba

  • Číst toto téma

    Jak na dárky