Jak kombinovat v outfitech: akvamarínové šperky

Bleděmodrý akvamarín se stále těší větší a větší oblibě a my se vůbec nedivíme. Jeho ledově modrá barva je přímo okouzlující a my v Eppi jsme jeho velkými fanynkami. Akvamarín se skvěle kombinuje a nejlépe vypadá na světlejších typech. Blondýnky a modroočky jásejte, tohle je drahokam pro vás a níže se dozvíte, jak jej nejlépe sladit do vašeho obvyklého šatníku. A pokud jste v průběhu března oslavily narozeniny, pak vězte, že tento drahokam na vás má blahodárný vliv. Ozdobit se s ním ale můžete i bez ohledu na datum narození nebo roční období :)

Na den

Největším trendem jsou v dnešní době akvamaríny zbarvené do velmi světlé modré a ač ty se nepovažují za nejvzácnější, rozhodně jsou nejžádanější mezi šperky. Čekali byste, že se osazují jen do stříbra nebo bílého zlata? Kdepak, překvapivě jim to stejně dobře sluší i ve žlutém zlatě. No přesvědčte se sami v kategorii náušnic s akvamarínem. Stříbrný náhrdelník s akvamarínem je pak dokonalým dárkem pro novopečenou maminku. Symbolizuje totiž rodičovský vztah matky a dítěte. Oba kousky jsou skvělou volbou pro každodenní nošení.

Na noc

Akvamaríny jsou drahokamy v nenápadné ledové modři, ale dokáží vykouzlit i dramatický look pro večerní příležitosti. Zvlášť výjimečná je pak neotřelá kombinace právě ve žlutém zlatě. Dokážete si představit zlatý prsten osazený akvamarínem k plesové róbě? A co akvamarínové náušnice blyštící se v teplém světle svíček při romantické večeři? Akvamarín má mimo jiné pozitivní účinky v manželství – údajně zajistí dlouhodobý a harmonický vztah. O důvod víc, proč si jeden takový šperk přát, viďte dámy?

Autor: Joll

Newsletter

Kromě článků nabízíme i spoustu akcí, slev a soutěží.

Chcete o nich vědět jako první? Stačí se přihlásit k našemu newsletteru.

Emailovou adresu jste nezadali správně.

Musíte souhlasit se s podmínkami.

Témata, o kterých píšeme

  • Číst toto téma

    Vše o špercích

  • Číst toto téma

    Lifestyle

  • Číst toto téma

    Zásnuby

  • Číst toto téma

    Svatba

  • Číst toto téma

    Jak na dárky